Algemeen

OK Ondernemen met Kwaliteit BV is een onafhankelijk en gespecialiseerd re-integratiebedrijf. Wij begeleiden mensen die een eigen bedrijf willen starten om zo in hun eigen inkomen te kunnen voorzien. Daarnaast begeleiden wij gevestigde ondernemers op bedrijfseconomisch, bedrijfskundig en financieel gebied.

M.M.P. Pommť AA is ingeschreven bij NOvAA en is uit dien hoofde onafhankelijk en objectief actief en staat borg voor veilige en betrouwbare behandeling van uw privťgegevens.
M.M.P. Pommť AA is aangesloten bij de BROC (branchevereniging van ondernemercoaches)
M.M.P. Pommť AA is gecertificeerd voor het afnemen van een MDI-gedragsanalyse
M.M.P. Pommť AA is gecertificeerd voor het afnemen van een Reflector Big Five Personality-analyse
M.M.P. Pommť AA is gecertificeerd voor het afnemen van een Reflector 360-analyse
 

Doelstelling

Met onze professionele begeleiding zijn de potentiŽle zelfstandige ondernemers, waaronder uitkeringsgerechtigden, grondig voorbereid op het zelfstandig ondernemerschap. Hierdoor weet de cliŽnt of het zelfstandig ondernemerschap een reŽle optie voor hem of haar kan zijn en of het beoogde bedrijf wel voldoende perspectieven biedt. Bovendien is een doortimmerd ondernemingsplan opgesteld dat door de zelfstandig ondernemer kan worden toegelicht op relevante bedrijfseconomische en marketing aspecten.
Gevestigde ondernemers ondersteunen wij in het verkrijgen van een beter inzicht in de bedrijfsvoering en het ondernemerschap. Zo worden onder meer de commerciŽle en financiŽle aspecten van de bedrijfsvoering doorgenomen. Wij vervullen naar behoefte hierbij een rol als raadgever, klankbord en bewaker van de continuÔteit. Opdrachtgevers voorzien wij van een objectief, onafhankelijk, deskundig en professioneel begeleidingstraject betreffende het zelfstandig ondernemerschap van hun cliŽnt.

Opdrachtgevers

Wij werken voor de volgende opdrachtgevers:

  • Gemeenten
  • UWV
  • Re-integratiebedrijven
  • Ondernemingen in het MKB.
Doelgroep

Onze doelgroepen zijn:

  1. CliŽnten met een WWB-, WW-, WIA/WAO- of Wajong uitkering die via hun uitkeringsinstantie in aanmerking komen voor een reÔntegratietraject naar het zelfstandig ondernemerschap.
  2. Startende ondernemers die begeleiding wensen bij het opstellen van hun ondernemingsplan en/of managementbegeleiding na de start.
  3. Gevestigde ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij de beheersing van hun onderneming op bedrijfseconomisch, bedrijfskundig en financieel gebied.

 

Klachten

Van klachten kunnen we leren Download ons klachten reglement OK ondernemen met kwaliteit BV.